Solfjeldvindu –

Spesialproduksjon: Vi kan produsere vinduer på bestilling, etter dine spesifikasjoner og ønsker for utforming .Vår produksjon er fleksibel, og derfor kan vi tilby valgmuligheter når det gjelder dimensjoner,  type tresort, profiler og kopiering av eksisterende vinduer.  Også innen beslag har vi et godt utvalg.

Skreddersydde vinduer

Vi får spørsmål fra entreprenører og arkitekter om det vinduet de ønsker er mulig å lage: vindu som svever i vindu, varevinduer i edle tresorter -store og gjennomførte som de fineste møbler, kopier av eldre vinduer -men med helt andre glass og U-verdier, nye moderne vinduer med rette linjer og stilrene utforminger; vi kan lage det.

Heltre ask varevinduer til Norsk Folkemuseum på Bygdøy

Spesialtilpassede vinduer til dagens krav

Vi har sett behovet for å lage tilnærmede like vinduer til vinduer i eldre bygg og bygårder, men med helt andre U-verdier. Konstruert på en måte som gjør at vi kan bruke andre typer glass, eller flere lag glass, som gjør at vinduet får en helt annen isolasjon enn tidligere og fyller dagens krav. Noen ganger kan vi bruke vår standard måte å produsere et vindu på, og andre ganger må vi finne helt nye måter å konstruere vinduet på for å oppfylle kundens behov.

Vinduer i kjerneved furu til Freia Chocoladefabrikk. Spesiell konstruksjon med flere lag glass. Og utseende utvendig er lik originalen. Overfals og hjørnejern.

Spesialvinduer til renovering og nye prosjekter

Store renoveringsprosjekter av større bygg og bygårder er vi gode på, både i forhold til å finne løsninger og for å ivareta det riktige utrykket på bygget. Men vi produserer også til mindre prosjekter om det er ønskelig. Vi synes det er spennende å jobbe med bygårdsprosjekter og prosjekter med restaurering av bygg.

Fasade Freia Chocoladefabrikk.

Spesialtilpassede vinduer

Vi liker å samarbeide med kundene våre slik at vi kan hjelpe å finne de beste løsningene, både teknisk og estetisk. Slik blir det ferdige produktet optimalt for kunden uten at det går utover kvaliteten. Dersom vi vet hva det ønskede resultatet til kunden er, vil vi se på måter å konstruere vinduet på som kan bli en stor gevinst for kunden. Ofte kan vinduet bli billigere enn utgangspunktet siden vi finner den mest effektive og beste måten å produsere på.

Prosjekt i Oslo. Et gammelt bygg får nye vinduer i kjerneved furu. Overfals og hjørnejern.

Samarbeidspartner med fagkunnskap

Vi søker å være en samarbeidspartner i prosjektene , som kommer inn i tidlig fase og som bistår på vårt fagområde for å optimalisere resultatet til bygget. Som rådgiver i renovasjons- og/eller byggeprosesser vil vi kunne være med på å gi et godt resultat kvalitetsmessig, og være med å hjelpe til å få riktige vinduer til bygget.