Plassbygd kjøkken og innredninger

Skreddersydd og plassbygd kjøkken

Solfjeld kan skreddersy din kjøkkenløsning slik at du får det optimale kjøkken i ditt hjem. Vår  fagkunnskap og erfaring hjelper deg til å finne den beste løsningen for ditt kjøkken eller din innredning. Det handler om kvalitet, funksjon og praktiske løsninger. Vi på Solfjeld er spesielt gode på å finne løsninger slik at utnyttelsen av plassen blir best mulig, og at kjøkkenet blir praktisk i bruk.

Solfjeld kjøkkeninnredning

Solfjeld klassisk kjøkken

Smarte løsninger med beste kvalitet

Materialvalget bestemmer du selv, eller vi hjelper deg ut fra det utrykket du ønsker. Vi kan lage innredninger og kjøkken i forskjellige tresorter og materialer. Det kan males i alle farger – eller kanskje en kombinasjon av dette.  Er drømmen et klassisk kjøkken eller er det et stilrent med slette flater eller rette profiler? For oss er alt mulig.

Skreddersydd kjøkken i heltre

Våre standard kjøkkener lages i malt heltre furu med dør i ramtre i 30 mm tykkelse. Alt av fronter er kvistfritt. Vi bruker MDF i fyllingene, fordi det er et ”dødt” materiale som ikke beveger seg. Vi kan også lage langstavs furufylling om det er ønskelig. Skuffene er laget av 16 mm, og skrog lages i 18 mm, fingerskjøtet heltre furu.

Håndverksmessige detaljer

Standard hos oss er innenforliggende fronter der skroget blir synlig rundt frontene – det edleste av håndverk. Vi bruker kanthengsel med sneppert eller du kan få lukkehengsel med demping.

Vi kan også lage fronter med overfals, eller utenpåliggende fronter, om du ønsker det. Velger man andre materialer på frontene for eksempel heltre eik lager vi skroget også i heltre eik.

Det finnes utallige kombinasjoner; for eksempel malte skrog og andre materialer i frontene eller annen farge malt på frontene enn på skroget – eller disse kombinasjonene på deler av kjøkkenet. Det være seg høyskap, overskap eller underskap. Vi drøfter gjerne kreative løsninger sammen med deg.

Solfjeld kjøkkeninnredning

Solfjeld klassisk kjøkken

Spesialtilpasset innredning

Har du innredningsønsker for funksjoner som du ønsker å skjule, kan vi skreddersy innbyggingsløsninger. Dette gjelder også der det er vanskelig å utnytte plassen – for eksempel under et skråtak. Hva med skuffer inn i veggen eller uttrekksskap under trappen? Mulighetene er mange, og vi har løsningene.

Sammen finner vi drømmeløsningene

Gi oss utfordringen og vi hjelper deg til å finne gode løsninger på innredning eller realiserer ditt drømmekjøkken.

 

Godt håndverk gir varige verdier

Vi produserer varige verdier og kvalitet som du kan være stolt av i mange år fremover.
Se kjøkken og innredning  og en av våre referanser: Hytte Ryfylke der vi laget alt av spesialtilpasset innredninger til dette prosjektet.